Welkom bij Pluimveeservice Smeding

Pluimveeservice Smeding in het kort:

  • Snel en efficiënt leghennen laden en lossen
  • Verzorgen van stalwerkzaamheden
  • IKB-erkend pluimveeservicebedrijf
  • Voldoet aan de eisen van NEN 4400-1 en SNA-keurmerk
  • Werkgebied: Noord- en Midden-Nederland + West-Duitsland
  • Medewerkers beheersen Nederlandse taal

Welkom bij Pluimveeservice Smeding

Goed voorbereid, snel en efficiënt. Dat is de werkwijze van Pluimveeservice Smeding in Dronrijp. Met plezier verzorgen wij het vangen en lossen van legkippen voor u. Wij streven ernaar de hennen binnen 4 uren te laden. Ook voor andere stalwerkzaamheden staan wij graag voor u klaar. Pluimveeservice Smeding is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of meer informatie.
Respect voor dierenwelzijn
Op deze website kunt u ons beter leren kennen, bijvoorbeeld op de pagina Over Ons. Bent u benieuwd hoe wij ons onderscheiden in de markt? Lees er meer over bij Onze kracht. Pluimveeservice Smeding is een IKB-erkend pluimveeservicebedrijf. Tevens voldoen wij aan de eisen van NEN 4400-1 en beschikken wij over het SNA-keurmerk. Onze certificaten en ons betalingsgedrag kunt u hier downloaden. Wij hebben liefde voor het vak van kippen laden en lossen en doen ons werk met respect voor de dieren en hun welzijn. Bovendien zijn wij voorzichtig met de eigendommen van de pluimveehouder, ook als dat geen kippen zijn.

  • Pluimveeservice Smeding

  • De Alde Mar 4
  • 9035 VP Dronrijp
Top <h4>pluimveeservicesmeding.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/onze-kracht">Onze kracht</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/onze-diensten">Onze diensten</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/dierenwelzijn">Dierenwelzijn</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/certificaten">Certificaten</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/algvw">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/contact">Contact</a></li> </ul>