Onze diensten

De diensten van Pluimveeservice Smeding in het kort:

  • Vangen en laden van legkippen
  • Lossen van leghennen
  • Voorkomende stalwerkzaamheden

Legkippen laden
met Pluimveeservice Smeding

Door de schaalvergroting regelen pluimveehouders hun eigen vangploegen al lang niet meer zelf. Pluimveeservice Smeding is sinds 2006 actief met het laden en lossen van leghennen. Wij hebben circa 75 oproepmedewerkers in dienst met wie wij naar pluimveebedrijven gaan om de kippen te vangen, in kratten te laden en deze in vrachtwagens te zetten. Onze medewerkers beheersen het Standaardnederlands en hebben respect voor de kippen en hun welzijn. Dankzij een goede voorbereiding, werken wij efficiënt en snel. Wij streven er altijd naar om de leghennen binnen 4 uren te laden.


 

Leghennen lossen en stalwerkzaamheden

Naast het laden van leghennen lossen we wekelijks jonge legkippen van 17 weken bij pluimveehouders. Pluimveeservice Smeding heeft hier ruime ervaring in. Wij zorgen ervoor dat deze jonge hennen zonder stress, angst of beschadiging in de stal komen. Verder kunnen wij stalwerkzaamheden voor u uitvoeren, zoals het leegscheppen van de stallen. Onze 3 voormannen Jasper, Björn en Jochum dragen overdag de verantwoordelijkheid bij de stal- en loswerkzaamheden en soms ’s avonds bij het laden. ’s Avonds en ’s nachts hebben Doeke, Djurre en Jorrit de eindverantwoording.

Wij vinden een goede hygiëne essentieel en na de werkzaamheden wassen wij onze bedrijfskleding op 60ºC. De gebruikte laarzen en ondersteunende materialen reinigen en ontsmetten wij grondig met Megades Vir, evenals de vloermatten in onze bedrijfswagens. Met Pluimveeservice Smeding kiest u voor kwaliteit, snelheid en hygiëne.

  • Pluimveeservice Smeding

  • De Alde Mar 4
  • 9035 VP Dronrijp
Top <h4>pluimveeservicesmeding.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/onze-kracht">Onze kracht</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/onze-diensten">Onze diensten</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/dierenwelzijn">Dierenwelzijn</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/certificaten">Certificaten</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/algvw">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/contact">Contact</a></li> </ul>