Over Pluimveeservice Smeding

Over Pluimveeservice Smeding in het kort:

  • Opgericht in 2006
  • Ontstaan door vraag uit de markt
  • Circa 75 oproepmedewerkers
  • Laden en lossen van leghennen, stalwerkzaamheden
  • Werkzaam in Noord- en Midden-Nederland en West-Duitsland

Het ontstaan van Pluimveeservice Smeding

Ons bedrijf is ontstaan door vraag vanuit de markt. Vader Doeke Smeding werkte sinds 1977 als chauffeur bij Pluimveeslachterij W. van der Meer en Zn. in Dronrijp. Pluimveehouders regelden toen zelf hun vangploeg. Soms kreeg Doeke de vraag of hij nog mensen voor het vangen wist. Van lieverlee ging Doeke steeds grotere vangploegen regelen. In 2006 besloot hij zich volledig op deze bedrijfstak te richten, samen met zonen Djurre en Jorrit, die toen nog op school zaten. Inmiddels zijn wij een gecertificeerd en IKB-erkend pluimveeservicebedrijf en spreidt ons werkgebied zich uit van Noord- en Midden-Nederland tot en met West-Duitsland.

 

Pluimveeservice met kwaliteit

Wij hebben zo’n 75 oproepmedewerkers in dienst. De meesten doen dit werk naast hun studie. De belangrijkste eisen die wij aan ons personeel stellen, zijn het beheersen van Standaardnederlands (het vroegere ABN) en met respect omgaan met de kippen en hun welzijn. Wij leiden onze werknemers intern op. Voordat wij naar een stal gaan, bereiden wij ons gedegen voor. Daardoor werken wij efficiënt en kunnen wij uw leghennen vrijwel altijd binnen 4 uren laden.

Onze toekomstplannen zijn simpel: kwalitatief goed werk blijven leveren en een prettig contact onderhouden met onze opdrachtgevers.

  • Pluimveeservice Smeding

  • De Alde Mar 4
  • 9035 VP Dronrijp
Top <h4>pluimveeservicesmeding.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/onze-kracht">Onze kracht</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/onze-diensten">Onze diensten</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/dierenwelzijn">Dierenwelzijn</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/certificaten">Certificaten</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/algvw">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.pluimveeservicesmeding.nl/contact">Contact</a></li> </ul>